Tekenfund maakt fondsen werven kinderspel

U kent ze vast allemaal al; fondsenwerving met een bloembollenactie, fondsen werven met een flessenactie, een traditionele kaartenactie of bijvoorbeeld een sponsorloop. Allemaal zullen ze best geld opbrengen, maar wegen de nadelen daartegen op?

Kinderen moeten langs vreemde deuren en met cash geld over straat. Er moeten lijsten worden bijgehouden, spullen worden opgeslagen of administratie gevoerd. Dit soort fondsenwerving acties zorgt hoe dan ook voor een flinke extra belasting van uw team en/of ouderraad zonder dat u weet wat het resultaat zal zijn. Bovendien hebben ze inhoudelijk weinig met school te maken.

En dat terwijl fondsenwerving zo veel makkelijker kan; met een Tekenfund-actie verdient uw school of kinderdagverblijf met één gewone tekenles zo € 2500,- bij elkaar. Zonder enig risico en met maximaal 1,5 uur werk voor u!

Fondsenwerving zonder grote inspanning

Tekenfund fondsen werving werkt anders...

Een Tekenfund-actie is erg eenvoudig te organiseren: uw leerlingen maken een tekening, Tekenfund drukt deze af op allerlei leuke producten die de leerlingen vervolgens via persoonlijke webshops verkopen aan familie en vrienden. De school kiest zelf haar winstmarge. Gaat u voor een lage verkoopprijs of voor de hoogste actie-winst?

Omdat álle aspecten van de actie die niet binnen het programma van school passen, ondervangen worden door het innovatieve systeem van Tekenfund kost de organisatie ervan nauwelijks tijd.

Met andere woorden: jullie zorgen voor de tekeningen; Tekenfund doet de rest!

Fondsen werven, hoe doe je dat?

Het Tekenfund fondsenwervingsplan...

In 5 stappen zonder risico naar een hoge opbrengst voor uw schoolkaarten-, kerstactie, goede doelen acties of geldinzamelacties... ideaal voor de aanschaf van een nieuwe speelplaats, schoolreisjes, een computerlokaal, uw schoolfonds of juist een geldinzameling voor een charitatief doel.

 1. Start jullie actie, schrijf in en teken!
 2. Deel de persoonlijke verkoopfolders uit
 3. De kinderen verkopen via hun eigen webwinkel
 4. Geef ieder kind zijn bestelling
 5. Besteed uw winst!

Start uw actie!

Meteen meedoen kan natuurlijk ook: Start een actie! U ontvangt een Tekenfund-informatiepakket, inclusief het gratis tekenpapier, tips voor leerkrachten en organisatie. Heeft u specifieke vragen, bel 0499 - 370423.

Meer weten?

Meer weten over wat Tekenfund voor jullie school kan betekenen? Bekijk uitgebreide informatie.

Liever meteen beginnen?
Start uw eigen actie en begin direct met 's lands grootste en leukste online fondsenwerving!

Start fondsenwerving actie
Unieke voordelen Tekenfund
 • Makkelijkst te organiseren
 • 100% veilig voor kinderen
 • Geen enkel risico
 • Minimale belasting team
 • Hoogste opbrengst
 • 100% Fun
 • ... en veel meer!
Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: