Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen!

Start hier jullie tekenactie voor Spieren Voor Spieren

Doe ook mee! Na aanmelding sturen we u het Tekenfund-startpakket, inclusief gratis tekenpapier voor alle kinderen en tips voor de leerkrachten.

Gegevens organisatie

Actie-gegevens

Over Spieren Voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo'n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen.

Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Het mooie aan de Tekenfund-actie vindt Spieren Voor Spieren dat het een kindvriendelijke actie is die prima binnen de schoolse activiteiten past. Voor scholen is het een leuke en laagdrempelige manier om door het maken van mooie tekeningen een actie te organiseren voor het Goede Doel.

Doordat de kinderen in een online omgeving de getekende kaarten verkopen kunnen wij de ontwikkelingen en inkomsten uit deze actie goed volgen.

Lennart Stekelenburg
Projectmanager Acties
Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: