GEVEN IS NOG LEUKER DAN KRIJGEN

Start hier jullie tekenactie voor LINDA.foundation.


Doe ook mee! Na aanmelding sturen we u het Tekenfund-startpakket, inclusief gratis tekenpapier voor alle kinderen en tips voor de leerkrachten.

Gegevens organisatie

Actie-gegevens

Over LINDA.foundation

1 op de 9 kinderen groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekker warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor financiele problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven.

LINDA.foundation geeft deze gezinnen eenmalig een set cadeaukaarten die zij kunnen besteden bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys.

Alle donaties aan de LINDA.foundation zijn voor 100% bestemd voor de gezinnen. Dat is mogelijk omdat alle kosten van de stichting worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines.

Maak jij ook iets moois?

Wat een leuk idee om een mooie tekening op school te maken en daarvan een unieke kaart of mok te maken. Reken maar dat familie, buren en vrienden deze graag willen bestellen!

Wij zijn heel blij dat kinderen zich op deze manier willen inzetten om geld op te halen voor kinderen die in armoede opgroeien. Daarmee kan de LINDA.foundation heel veel gezinnen fijne feestdagen bezorgen aan het einde van het jaar.

Dank je wel.

Smiley face
Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: