Kiezen voor gemak, veiligheid en succes...
Dat is meedoen met Tekenfund!

1 Tekenen in de tekenles

De school ontvangt van ons een gratis tekenpakket met voldoende tekenpapier voor alle klassen en informatie voor de leerkracht. Ieder kind maakt vervolgens een kunstwerkje. Ecoline, stift, verf of krijt; alles kan en mag. Zijn alle creaties gereed dan belt u ons en halen wij de tekeningen gratis bij u op.

Wat zit er in het tekenpakket?

Uw taak:

Online actiegegevens doorgeven, tekenpakket verdelen over de klassen.

 

2 Actiefolders uitdelen

Wij scannen alle tekeningen en drukken voor iedere leerling afzonderlijk een eigen actiefolder. Naast het actiedoel en uitleg voor thuis is hierin uiteraard ook een fraaie afdruk van de tekening opgenomen. Zodra de actiefolders zijn uitgedeeld in de klassen kan de verkoop van start.

"En die verkoop, alle bestellingen en het geld...?"
Daar heeft u geen omkijken naar!


De kinderen activeren namelijk zelf hun eigen webwinkeltje. Bestellen en betalen gaat vervolgens helemaal online. U kunt tijdens de verkoopperiode rustig achterover leunen en de verkopen van uw school op de voet volgen door in te loggen op uw eigen actiepagina. Een leuke en spannende periode!

Hoe makkelijk en veilig het verkoopproces voor de kinderen is? Dat ziet u hier.
Een kijkje nemen in een webwinkeltje?
Kijk hier in het webwinkeltje van Jor!

Uw taak

Alleen maar de actiefolders verdelen over de klassen.

 

3 Bestellingen uitdelen

Is de actieperiode voorbij, dan sluiten de webwinkeltjes van de kinderen automatisch en worden de verkochte artikelen, die opgeslagen zijn in het systeem, geproduceerd. Ongeveer 10-14 dagen later ontvangt u de bestellingen op school.

Wat nu alleen nog rest is één groot feest; het verdelen van de spulletjes over de klassen. Dat lijkt misschien veel werk, maar is het niet. De bestellingen zijn keurig per kind verpakt in een draagtasje, en de tasjes zijn per klas verpakt in een doos. U hoeft de dozen dus enkel onder de klassen te verdelen.

Uw taak:

Geweldig om te zien, het eindresultaat:
U hoeft enkel de bestellingen te verdelen over de klassen.

Dus... tekenen en spulletjes uitdelen, meer is het niet?

Klopt. Tekenfund brengt het allemaal in één actie samen; creativiteit, 100% fun én veiligheid voor de kinderen, maar ook de hoogste opbrengst en minimale belasting voor team en organisatie!

De opbrengst ontvangt u binnen enkele dagen, na afloop van de actie, automatisch op uw rekening. Waar het geld naar toe gaat bepaalt u zelf. Een digibord of klimrek, uitbreiding van de schoolbibliotheek, een schoolreis of chartatief doel? De keuze is aan u!

Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: