14 Jaar innovatie en ervaring
in creatieve schoolacties,
dat merkt u!

Anderen over Tekenfund

Bekijk onze facebook-pagina en lees verder hoe anderen oordelen over Tekenfund in pers en social media en u weet dat het goed zit. Lees de aanbevelingen van gerenommeerde goede doelen zoals War Child, Serious Request, Kika en CliniClowns en wees overtuigd.... Tekenfund is de enige juiste keuze als het gaat om creatief geld inzamelen met school.

Gelezen in de krant en op internet

Sociale media en reacties van deelnemers

Leuk! Bekijk een aantal recente MEGA-posters

Scholen aan het woord

De UNIEKE voordelen van Tekenfund

Een eigentijdse creatieve actie, zonder alle pijnpunten waar andere actievormen berucht om zijn. Tekenfund is 100% creativiteit en 100% fun!

Makkelijkst te organiseren

Gegevens doorgeven, actiefolders uitdelen en verkochte spulletjes verspreiden.. Veel meer is het niet. Tekenfund levert alle bestellingen gratis af bij school: per klas een doos, per kind een tasje. Team en organisatie worden niet belast met bestellijsten en het tellen van retouren en contant geld. De financiën kloppen altijd...

100% veilig voor kinderen

Met een druk op de knop nodigen kinderen (eventueel samen met hun ouders) familieleden en kennissen uit om een kijkje te komen nemen in hun persoonlijke webshopje. Sponsors kunnen daar alle spulletjes bekijken, bestellen en afrekenen. Kinderen hoeven voor de verkoop niet langs vreemde deuren en ook niet met contant geld over straat.

Geen enkel risico

Waar u zich bij andere actievormen wel degelijk van financiële risico's bewust moet zijn - te retourneren onverkochte artikelen, beheer van contante geldstromen - kunt u bij Tekenfund rustig achterover leunen. Tekenfund levert enkel wat besteld én betaald is. De school loopt dus geen enkel risico, hoeft niets voor te financieren en maakt altijd winst vanaf de eerste verkoop!

Minimale belasting team

Lijsten invullen, geld tellen, retouren verzamelen, het is allemaal verleden tijd! Dankzij de webwinkeltjes gaat alles automatisch. De leerkracht kan zich bezig houden met de creatieve invulling en het eventueel monitoren van zijn of haar klas. Heel de administratieve rompslomp voor zowel het team, de organisatie én de kinderen, is verdwenen. Zo hoort eigentijds actie-voeren te zijn.

Hoogste opbrengst

Tekenfund was ooit een kaartenactie maar de vraag naar kaarten neemt ieder jaar af. Nu is er meer keus in de webwinkeltjes... een groot succes! Er worden bv. al twee keer zoveel mokken verkocht dan kaarten. Dat zegt genoeg. Meer eigentijdse bruikbare artikelen, zorgen voor enthousiastere kopers, een hogere opbrengst en nog trotsere kinderen.

100% Fun

Wat is er nou leuker dan een eigen webshopje waar je je eigen kunst kunt verkopen; allemaal spulletjes die je zelf hebt ontworpen! Tekenen en computeren; wat wil je nog meer!
En, iedereen doet mee:

  • Altijd gratis kaart voor ieder deelnemend kind, ongeacht de verkopen.
  • Gratis een XXL MegaPoster met alle kunstwerkjes voor school!

Tekenfund: koploper in creatieve schoolacties

Tekenfund is de oudste en grootste aanbieder van creatieve geldinzamelingsacties voor onderwijs en kinderopvang. Ruim 180.000 kinderen van 1200 scholen en instellingen doen jaarlijks mee, vanwege het gemak, de hoge opbrengsten en het ontbreken van enig financieel risico.

Maar bovenal vinden deelnemers een Tekenfund-actie gewoon leuk om te organiseren. Kinderen, ouders, organisatie en team voelen zich direct betrokken. Met als resultaat: mooie tekeningen, trotse kunstenaars, aantrekkelijke eindproducten en dus een geweldige opbrengst!

Tekenfund streeft ernaar om systeem en dienstverlening steeds verder te verbeteren en nog grondiger af te stemmen op de wensen van onze deelnemers. Zo zijn sinds 2015 alle administratieve werkzaamheden voor het team geschrapt, werden de klassenwebsites helemaal vernieuwd en zijn er weer een aantal leuke artikelen aan het webshopassortiment toegevoegd. Zo is er voor iedereen voldoende keus en is er een leuk aandenken te koop voor elk budget.

» Tekenfund van jaar tot jaar

Veelgestelde vragen organisatie

Wanneer kunnen we onze school het beste inschrijven?

U kunt zich het beste meteen inschrijven zodra de gewenste actieperiode en/of -thema bij u bekend zijn. Ook als dat pas aan het einde van het schooljaar is. Aangezien de ruimte beperkt is en er op volgorde van inschrijving capaciteit wordt gereserveerd, kunt u er alleen door inschrijving van verzekerd zijn dat uw actie door kan gaan. U kunt uw school online aanmelden of door contact op te nemen met 0499 - 370423. Wacht niet te lang om teleurstelling te voorkomen.

Zijn er kosten verbonden aan een Tekenfund-actie?

Nee! Een actie organiseren kost niets. Wij sturen u gratis het tekenpakket toe met papier voor de hele school, komen de tekeningen bij u ophalen, drukken voor u de actiefolders en zorgen voor de webwinkeltjes. Alle verkochte artikelen leveren we ook gratis bij uw school af.


» Meer antwoorden op uw organisatorische vragen
 

Veelgestelde vragen ouders en klanten

Ik heb iets in een webwinkel van Tekenfund besteld. Hoe en wanneer krijg ik het geleverd?

Aan iedere Tekenfund-actie is een einddatum gekoppeld. Deze datum is door de organisatie zelf bepaald. Twee weken na deze datum worden de bestelde artikelen op school geleverd. Deze zijn per kind verpakt in een plastic tasje. Levering van de bestelling aan kopers vindt dus plaats via het kind en niet via de post of een pakketdienst.

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling goed is verlopen?

U krijgt van iedere bestelling in de webwinkel een bevestiging per mail. Mocht u toch nog twijfelen of de bevestiging niet ontvangen hebben, dan kunt u eventueel via het kind informeren naar de status van uw bestelling. Het kind kan namelijk heel eenvoudig zien in zijn eigen website wie er wat besteld heeft.


» Meer antwoorden op vragen van ouders en klanten

Contact met Tekenfund

Zijn er, ook na het lezen van 'veelgestelde vragen' nog zaken onduidelijk? Wilt u meer weten over een Tekenfund-actie bij u op school of heeft u hulp nodig bij het maken van een planning? Neem dan gewoon even contact met ons: vul onderstaand formulier in of bel 0499 - 370423.

Breng iemand op de hoogte!

Is Tekenfund ook iets voor jouw school? Wil je je collega laten zien hoe leuk het is? Hier kun je een collega, vriend(in) of leerkracht van jullie school op de hoogte brengen van de Tekenfund-actie.

Tekenfund werkt samen met onderstaande goede doelen: